A TENGER PEZSGÉSE
A ST. ANDREA RESTAURANT-BAN!
Tischler Petra és Barna Ádám séf
komplementer vacsora
Menü:
Amuse bouche
Langoustin édeskömény, bodza - Krystale - Champagne Palmer & Co. Extra Reserve
Skót lazac zöldben - Utah - Champagne Palmer & Co. Blanc de Blancs
Boullabaise - Isigny - Champagne Vilmart & Cie Grand Cellier
Körtepite, sült tejföl - Gillardeau - Champagne Vilmart & Cie Grand Cellier d’Or 2014
Petit four
Ára : 44.000,-Ft / fő
( mely tartalmazza Ádám fogásait, Petra osztrigáit, Anett champagne-jait, ásványvizet, kávét, welcome drinket és a 13,5 % szervizdíjat )
Kedves Vendégeink!
A Online jelentkezés az eseményre lezárult.
Részvételi szándéka esetén kérjük keressen bennünket a lenti elérhetőségeken:
Holló Klára / 06309217724
[form172905off]