A TENGER PEZSGÉSE
A ST. ANDREA RESTAURANT-BAN!

Tischler Petra és Barna Ádám séf
komplementer vacsora




Menü:
 
Amuse bouche
 
Langoustin édeskömény, bodza - Krystale - Champagne Palmer & Co. Extra Reserve 
Skót lazac zöldben - Utah -  Champagne Palmer & Co. Blanc de Blancs 
Boullabaise  - Isigny - Champagne Vilmart & Cie Grand Cellier
Körtepite, sült tejföl - Gillardeau - Champagne Vilmart & Cie Grand Cellier d’Or 2014 
 
Petit four
  

Ára : 44.000,-Ft / fő  
( mely tartalmazza Ádám fogásait, Petra osztrigáit, Anett champagne-jait, ásványvizet, kávét, welcome drinket és a 13,5 % szervizdíjat )





 

Kedves Vendégeink!

A Online jelentkezés az eseményre lezárult.

Részvételi szándéka esetén kérjük keressen bennünket a lenti elérhetőségeken:

Holló Klára / 06309217724

klara.hollo@standreaborbar.hu



[form172905off]